Comarques de Lleida

Àngel Ros Domingo

Àngel Ros Domingo

Àngel Ros Domingo

  • President Partit dels Socialistes de Catalunya Ampliar
  • Embaixador Principat d'Andorra
Ampliar

Lleida, 1952
Casat i pare de dos fills

Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona. Doctor en Informàtica per la Universitat Politècnica de Madrid i MBA per l’Institut Empresa de Madrid.
Actualment, és professor de Projectes d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Ramon Llull i professor de Direcció i planificació estratègica d’empreses tecnològiques, a la Universitat de Lleida.

Paer en cap de l’Ajuntament de Lleida des de 2004.
Entra al moviment universitari del PSUC a la dècada dels 70. Milita al PSC des de 1979. L’any 2003 forma part de la llista municipal de la ciutat de Lleida, ocupant el n. 3 de la llista. Alcalde de Lleida des de l’any 2004. Encapçala la llista del PSC per a les municipals a Lleida l’any 2007 i l’any 2011. Ha estat Primer Secretari de l’Agrupació del PSC a Lleida (2004-2011) i membre del Consell Nacional. Diputat per la província de Lleida al Parlament de Catalunya de la X legislatura, de desembre de 2012 a gener de 2014. Actualment, és el Primer Secretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i l’Aran des del 2012 i Secretari de Cohesió Territorial de la Comissió Executiva del PSC des del desembre de 2011.
 

Web: http://www.angelros.cat/

Camps obligatoris

Termes i condicions