Comarques de Lleida

“Alcarràs és una potència agroramadera que no es pot permetre que sortim d’Espanya ni d’Europa"

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’acte de presentació de la candidatura i programa d’Alcarràs ha comptat amb la participació del Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa

La candidata a l’alcaldia d’Alcarràs, Gemma Escar, ha destacat que “el nostre municipi és una potència en els àmbits agroalimentari i ramader; la nostra pagesia no pot votar a qui vol sortir d’Espanya i d’Europa, no ens podem permetre perdre ajuts com el de la PAC” i ha afegit que “som els i les socialistes els que millor representem aquest sector, els que els volem escolta i ser la seva mà dreta executora”. Escar va explicar ahir el seu programa de govern a un centre municipal gairebé ple de veïns i veïnes d’Alcarràs, entre ells el que en va ser alcalde socialista, Santiago Mas, de qui Escar en va destacar que “és un referent a seguir”.

Pel que fa a les seves propostes pels propers quatre anys, Gemma Escar va explicar els sis principals eixos del programa electoral: la joventut, l’educació, la gent gran, l’àmbit sanitari, els polígons industrials, i l’agricultura i la ramaderia. Escar va apuntar que “volem endegar mesures com crear un local pel jovent així com xerrades d’orientació laboral, activant una borsa específica per a gent jove connectada amb les empreses de la població”. Així mateix, va dir, “cal nous impulsos per àmbits tant bàsics com són la sanitat i l’educació. Degut al creixement del poble, el CAP ha quedat obsolet i el mateix passa amb els centres educatius amb els que comptem, cal ampliar l’institut i lluitar per un segon centre de cicles de grau mitjà i superior”.

En aquest sentit, el portaveu del PSC a la Diputació de Lleida, Enric Colom, va afirmar que “Alcarràs necessita créixer en qualitat de serveis. No és a través del creixement demogràfic que es millora la qualitat de vida de la ciutadania, sinó que a través de la millora dels serveis i infraestructures”.

Finalment, el Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha constatat que “igual que a Madrid, a pobles com aquest cal una alternativa que faciliti la convivència i acabi amb la crispació política” i ha afegit que “el que necessita la ciutadania és que es dediquin tots els recursos municipals a millorar la gestió i els serveis als pobles i ciutats”.

Paraules clau: