Comarques de Lleida

Compromís X Peramola presenta un Pla de Millores pel municipi

  • Actualitzat:
  • Creat:

El grup ha registrat una bateria de mesures per aprofitar els ajuts anunciats per la Diputació davant la crisi del Covid-19

El Grup Municipal de Compromís X Peramola ha presentat un Pla de Millores pel municipi amb l’objectiu de “aprofitar de manera eficient els ajuts dels plans de liquiditat i eficàcia econòmica a ajuntaments i consells comarcals anunciats per la Diputació per fer front a la crisi sanitària i de serveis provocada per la Covid-19”.

El portaveu del Grup, Toni Mas, ha explicat que “en un context en que al nostre territori hem perdut en activitat agrària, població i serveis per les retallades de la darrera dècada, ens trobem en una situació d’empobriment i despoblament que es pot veure agreujada ara per pandèmia del coronavirus”. Per això, ha dit, “presentem una bateria de mesures que han d’ajudar als peramolins i peramolines a superar aquesta crisi de la millor manera possible. Són propostes que han de fer de Peramola un municipi més fort i amb més futur, abastant des de l’àmbit social i d’atenció a les persones, fins a actuacions necessàries en urbanisme, camins o telecomunicacions”.

Així, el document recull “una millora de les instal·lacions de Salut, com el Consultori Mèdic, que en permeti l’ús com a centre de fisioteràpia; un servei de Psicologia Rural a l’Ajuntament, al consultori o a domicili, amb una dotació inicial de 4.000 euros”. Compromís x Peramola també proposa actuacions urgents als edificis del Castell i del Casino; inversions per a la millora de camins de la zona, en els que es propicien hàbits saludables; la necessitat de millorar la xarxa wifi, ara molt deficient, per facilitar el teletreball, relacions socials i laborals o com a mètode educatiu. El grup també reclama millorar la connectivitat de Peramola amb la C-14 i disposar d’un sistema de depuració d’aigües residuals.

 

*Adjuntem el document de Pla de Millores per Peramola. 

Fitxers adjunts: