Comarques de Lleida

El PSC demana celeritat pel conveni per la restauració de les muralles de la Seu Vella

  • Actualitzat:
  • Creat:

La diputada Judith Alcalà ha recordat que “des que van tenir lloc les darreres esllavissades ha passat quasi dos mesos”

La diputada del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament de Catalunya, Judith Alcalà, insta la Generalitat a “signar amb celeritat el conveni amb l’Ajuntament de Lleida i el Consorci del Turó de la Seu Vella per la restauració del recinte murallat”.

La diputada socialista ha recordat que “ja en el seu moment vam registrar un seguit de preguntes arran de l’esllavissada de part de les muralles el passat 26 d’abril, demanant sobre la previsió d’ajuts urgent així com les inversions fetes en els darrers 5 anys”.

La resposta del Govern, ha dit, ha estat que “la Conselleria de Cultura té prevista la signatura d’un conveni per encarregar els projectes per a les obres del recinte murallat del Turó i realitzar aquestes reparacions en els sectors que més ho necessitin per un import de 600.000 euros”. A més, Alcalà ha detallat que “segons la mateixa resposta, la vigència del conveni abraçaria el període 2021 – 2023. Esperem que no passin dos anys amb l’acord en un calaix per fer-ne un ús electoralista al darrer moment”.

 

*Adjuntem la pregunta registrada.

Fitxers adjunts:

Paraules clau: