Comarques de Lleida

El PSC impulsa la nova Plataforma #LleidaExisteix per sumar sensibilitats i esforços en defensa

  • Actualitzat:
  • Creat:

El projecte, obert a tota la ciutadania, té com objectiu aturar els greuges i sumar esforços per impulsar un projecte de progrés per a les Comarques de Lleida

Des del PSC es fa una crida a la ciutadania a organitzar-se per “dir prou i defensar Lleida”

El Partit dels Socialistes de Catalunya impulsa la creació de la nova Plataforma #LleidaExisteix, amb la que es vol sumar les diferents sensibilitats i esforços en la defensa del territori.

#LleidaExisteix és un projecte obert a tota la ciutadania que vol sumar totes aquelles persones, col·lectius i sensibilitats que s’hi vulguin adherir per aturar els greuges que pateix la demarcació històricament, agreujats en els darrers temps per la nefasta gestió del Govern de la Generalitat amb el confinament de Lleida, pobles del Segrià i la Noguera.

A més, la Plataforma treballarà per impulsar un projecte de progrés per les comarques de Lleida, especialment castigades per les retallades pressupostàries en la darrera dècada (una davallada de les inversions superior al 80%) i per la recentralització de serveis, provocant l’empobriment i envelliment de moltes comarques.

Així doncs, #LleidaExisteix vol captar la voluntat i el talent d’arreu del territori per actuar com a lobby territorial i liderar el projecte que ha de fer de Lleida la capital interior de Catalunya.

Aquesta Plataforma també servirà com espai de debat i reflexió sobre el nostre territori, amb l’objectiu de definir un projecte de progrés econòmic i social, i generar consensos transversals