Comarques de Lleida

El PSC reclama la redacció del projecte del nou parc de bombers de Seròs abans que acabi l’any

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Grup Parlamentari ha registrat una Proposta de Resolució en la que també es demana “la construcció del nou equipament abans del 31 de desembre de 2023”

La diputada del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament de Catalunya, Judith Alcalà, ha afirmat avui que “la situació de temporalitat pel que fa a la ubicació dels Bombers voluntaris de Seròs no es pot allargar sine die. Cal un compromís ferm parlamentari per garantir que el cos disposi d’unes instal·lacions tant dignes com la tasca que desenvolupa”.

Per això, ha dit, “el Grup Parlamentari hem registrat una Proposta de Resolució que doni plenes garanties de que el Govern complirà amb el compromís de construir el futur parc de bombers a la parcel·la que cedeix l’Ajuntament de Seròs”.

La proposta, ha explicat Alcalà, “insta en primer lloc a redactar el projecte per la construcció del nou parc de bombers de Seròs abans que acabi aquest any i a construir, abans del 31 de desembre de 2023, el nou equipament”.

La diputada socialista ha recordat que “els Bombers voluntaris van abandonar l’antic parc el passat novembre, després de 26 anys, i portant ja massa temps en una instal·lació molt deficient. Es van traslladar temporalment a l’alberg municipal i ara, després d’un conveni entre Generalitat i Ajuntament, s’ha disposat d’un immoble provisional” i ha conclòs que “esperem que els Bombers voluntaris de Seròs comptin, més aviat que tard, amb unes instal·lacions decents i definitives”.

*Adjuntem la Proposta de Resolució.

Paraules clau: