Comarques de Lleida

Els mateixos que s’apropien de banderes són els que més han perjudicat l’economia del país

  • Montse Mínguez
  • Actualitzat:
  • Creat:

La diputada i candidata del PSC per Lleida al Congrés, Montse Mínguez, ha fet una crida avui a “recuperar mesures tant importants com la reducció de l’IRPF a les Pimes”

La diputada i candidata del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés, Montse Mínguez, ha explicat avui que “el bloqueig al que ens han portat els partits de la dreta i els independentistes ha suposat que fins a 6.000 petites i mitjanes empreses de les comarques de Lleida no es puguin beneficiar de la reducció en dos punts de l’IRPF”.

Montse Mínguez ha recordat que “aquesta reducció hauria suposat passar del 25 al 23% per a les empreses amb un volum de facturació inferior al milió d’euros”. Per això, ha dit, “els mateixos que s’apropien contínuament de les banderes són els que més perjudiquen l’economia del país”.

La candidata socialista ha avançat que “és cabdal per la nostra economia recuperar els que haurien estat els pressupostos més socials i justos i més beneficiosos per la petita i mitjana empresa, que és la que conforma majoritàriament el teixit productiu del nostre territori”. A més, ha dit, “els nostres compromisos passen també per mesures com l’aposta clara i decidida pels emprenedors i emprenedores i el suport als autònoms”.

Paraules clau: