Comarques de Lleida

“Els serveis socials i l’espai públic han de ser els eixos que centrin l’acció municipal"

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’acte de presentació de la candidatura i programa de Torregrossa ha comptat amb la participació del portaveu adjunt del grup parlamentari, Ferran Pedret

El candidat a l’alcaldia de Torregrossa, Francesc Carrique, ha posat de relleu que “garantir uns serveis socials de qualitat i l’espai públic han de ser els eixos que centrin l’acció municipal, no la batalla de sigles i colors a la que estem sotmesos de fa ja massa temps”.

Carrique ha explicat les propostes del programa de Compromís x Torregrossa “que se centren en punts prioritaris com l’execució del Centre de Serveis i Centre de Dia, la consolidació de la plaça d’un segon metge pel municipi o la reordenació dels jardins municipals”.

A l’acte d’aquest dimecres hi va participar el portaveu adjunt del grup del PSC al Parlament de Catalunya. Ferran Pedret ha destacat que “no podem oblidar la importància que el pròxim diumenge tenen també les eleccions europees” i ha afegit que “hem d’avançar en aconseguir una Europa forta i cohesionada, en la que s’apliquin polítiques integratives i igualitàries, on es respecti la diversitat i la igualtat d’oportunitats per a tothom, al marge del país en el que t’ha tocat néixer”.

D’altra banda, aquest dimecres va tenir lloc també l’acte electoral a Guissona, amb el cap de llista del PSC al municipi de la Segarra, Miquel Julià, i la diputada del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés, Montse Mínguez.

Paraules clau: