Comarques de Lleida

“Els socialistes hem tornat a guanyar les eleccions"

  • Actualitzat:
  • Creat:

La diputada del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés ha posat en valor que “mantenim l’escó no independentista i progressista del territori a Madrid”

La diputada del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés, Montse Mínguez, ha afirmat que “els resultats d’avui posen de manifest de nou la victòria dels socialistes en aquestes eleccions generals. Ara, la  pregunta està clara: Seran suficientment responsables la resta de partits per desbloquejar el govern de Pedro Sánchez?”.

Mínguez ha qualificat com a “preocupant” l’augment de vots a l’extrema dreta però alhora ha posat de manifest que “ha quedat clar que ara més que mai cal que les forces d’esquerres dialoguem i arribem a l’entesa necessària per tirar endavant un Govern socialista i de progrés”.

Montse Mínguez ha posat en valor que “a la província de Lleida mantenim l’escó no independentista i progressista, pel que com a diputada em comprometo a fer arribar la veu i les necessitats de totes les lleidatanes i lleidatans a Madrid”.

Finalment, Mínguez ha volgut agrair la tasca de tota la militància, interventors i apoderats que durant han col·laborat avui a fer que la jornada electoral transcorregués amb normalitat.