Comarques de Lleida

"En memòria del Pepito"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Carta de l'Executiva del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran.

La pitjor conseqüència de la pandèmia a la que tot el món està fent front és la pèrdua de familiars, amics, companys...persones estimades que, en el cas de la família socialista, avui ens porta a acomiadar a un gran company i referent en el partit a Lleida des de fa quasi 40 anys.

El Pepito Montserrat va ser regidor de la Paeria de Lleida els anys 1999 fins al 2003, com a responsable de Manteniment i Obres, sota un dels mandats de l’Alcalde Antoni Siurana. Però no només va tenir responsabilitat política municipal sinó que va ser un dels primers líders veïnals de la ciutat, President de l’Associació de Veïns del barri de Magraners durant 24 anys, des del 1983 fins al 2007, assolint importants fites com la històrica retirada de les torres d’alta tensió, a més d’importants millores per un dels barris més emblemàtics de Lleida.

La seva vinculació amb la ciutat i els seus veïns i veïnes és coneguda i reconeguda, així com ho és amb el PSC. Profundament d’esquerres i socialista, el Pepito Montserrat ha estat sempre actiu i participant en l’activitat del partit, des de la tradicional Festa de la Rosa fins als dinars i trobades amb companyes i companys de la Sectorial de la Gent Gran del PSC de Lleida, que ell coordinava.

Totes i tots els socialistes de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran el mantindrem sempre en l’estima i el record. Que la terra et sigui lleu, company.