Comarques de Lleida

García: “L’impuls econòmic ha de ser el motor que garanteixi el futur de Balaguer”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El candidat socialista a l’alcaldia de Balaguer ha portat avui les seves propostes al mercat municipal

El candidat del PSC a l’alcaldia de Balaguer, Carlos García, ha posat de relleu avui que “l’impuls econòmic ha de ser el motor que garanteixi el futur de Balaguer; una capital com la nostra no es pot permetre que encara hi hagi 1.200 aturats, és a dir, prop d’un 16% i per damunt de Lleida”.

García, que ha explicat avui les propostes al mercat de la capital de la Noguera, ha destacat que “tenim propostes concises com convertir el Centre d’Empreses Innovadores en un nou Centre d’Impuls Econòmic, dotant-lo econòmicament per a l’obertura de noves empreses, reformes, ampliacions o millores i per l’auto-ocupació de treballadors autònoms de la ciutat”. Cal també, ha explicat “fomentar la contractació amb subvencions i facilitar un primer contracte laboral a joves en pràctiques”.

El candidat socialista també proposa “intensificar el suport al comerç amb campanyes d’estiu i Nadal, entre altres, i impulsar la fira de la ciutat, Fira Q, per convertir-la en un referent de l’activitat econòmica comarcal, posant especial atenció als productes d’origen agropecuari i de restauració”.

Paraules clau: