Comarques de Lleida

García: “La política municipal és l’eina garant per dinamitzar l’economia i la societat”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El candidat socialista a l’alcaldia de Balaguer ha presentat la seva candidatura i programa electoral acompanyat de Miquel Iceta

El candidat del PSC a l’alcaldia de Balaguer, Carlos García, ha presentat aquest dilluns l’equip de candidats i candidates que l’acompanyaran als propers comicis del 26 de maig. A més, també han presentat el seu programa electoral. En l’acte, els ha acompanyat el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

García, ha fet valdre l’increment de llistes electorals socialistes arreu del territori, afirmant que el compromís de la formació “amb els valors de la justícia social, la dignitat i la dinamització econòmica, són innegables”. En aquest sentit, ha encoratjat a que tothom sigui partícip de la política municipal, “ja que és la garant per respondre a les necessitats de la ciutadania”. A més, ha defensat que “cal fer política en positiu i deixar de banda la crispació”.

Per la seva part, Miquel Iceta ha estat crític amb aquells que “monopolitzen el discurs polític i no tenen en compte que Catalunya és plural”. A més, ha etzibat la importància que dos catalans estiguessin en llocs clau com són la presidència del Senat i del Congrés, “ja que donaria veu a tota la ciutadania catalana”.   

Paraules clau: