Comarques de Lleida

Iceta: “Oferim experiència i no experiments”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta diu a Lleida que “cal passar comptes per tot el que ha passat aquests anys. Si els que han governat ho han fet tan malament com ho han fet, no se'ls pot renovar la confiança”

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, ha afirmat avui que els socialistes “oferim experiència i no experiments”. “Hem de substituir un nacionalisme excloent per un altre? Un embolic per un altre? Volem un canvi que sumi o que resti? Volem més autogovern o menys? ¿Volem més fiançament o menys? Volem fer un experiment o preferim l’experiència?”, s’ha preguntat Iceta, per qui “cal passar comptes per tot el que ha passat aquests anys. Si els que han governat ho han fet tan malament com ho han fet, no se'ls pot renovar la confiança”.

 

Miquel Iceta ho ha dit a Lleida, en un acte electoral davant 700 persones en què també hi ha participat el Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez, el candidat socialista per Lleida, Òscar Ordeig, la número 2 de la candidatura, Montse Mínguez i l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros. Iceta ha indicat que “no podem tenir un govern que estigui a la gresca i que en els problemes de veritat sigui només un espectador. No es pot parlar tant de Catalunya i tan poc dels catalans i de les catalanes”.

 

Per la seva banda, Pedro Sánchez ha assegurat que a Catalunya “es respira esperit de remuntada” del PSC a les eleccions, que ha augurat que guanyarà Miquel Iceta perquè els socialistes “no volem ser tercers ni quarts: volem ser la primera força”. “I ho serem perquè l'única proposta és la del socialisme català. És l'única formació que està fent propostes i una campanya en positiu”, ha conclòs.

El candidat del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig, ha recordat que “el nostre ha estat el territori més castigat des de 2010, on hem patit les pitjors retallades, això ja no ho podem permetre; els que ens han portat fins aquí, que se’n vagin a casa”. Ordeig ha posat de relleu que “hem de passar pàgina per recuperar el mal que han fet a l'economia, i fugir de les idees de bomber com és voler sortir d’Europa” i ha afegit que “Miquel Iceta és l’únic que  ens pot treure d'aquest malson del procés i l'immobilisme de PP i Ciutadans”. Finalment, Ordeig ha afirmat que “no hi ha res que tingui més força que una idea a la que li ha arribat el moment; i ara ha arribat el moment dels socialistes i de Miquel Iceta”.