Comarques de Lleida

La política és estar al servei dels ciutadans

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Batet alerta que "Aznar va marxar mentint i ha tornat crispant"

"Cal posar en valor la gestió del govern de Pedro Sánchez. Això és afrontar el problema demogràfic, tots hem de tenir els mateixos drets i serveis visquem on visquem." ha explicat aquesta tarda Meritxell Batet en un contacte informatiu per presentar la candidatura socialista de Lleida, "una candidatura excel·lent, amb gent preparada i amb vocació de servei al Congrés i al Senat".

Batet creu que cal "apostar per politiques d’estat que generin consensos de tots els partits politics. El contrari del que fa el PP, que al final no hi ha propostes ni polítiques, al final només hi ha insults". En aquest sentit ha denunciat que Aznar "se'n va anar mentint i ara ha tornat crispant." Per Batet, "Pedro Sánchez és el president de la convivència i és el que ens mereixem tota la societat espanyola i catalana" ha conclòs.

La candidata socialista ha estat acompanyada per la cap de llista per Lleida, Montse Mínguez, que creu que la gent "vol escoltar el missatge socialista i està buscant aquest missatge de futur cap endavant", i per l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, que ha demanat "mostrar la força del socialisme català perque Pedro Sánchez torni a ser president del Govern".

Paraules clau: