Comarques de Lleida

"#LleidaExisteix!"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Manifest de la nova Plataforma, impulsada pel PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran i oberta a tota la ciutadania

Davant de la situació reiterada d’abandonament per part de JuntsXCatalunya i ERC al capdavant del govern de la Generalitat i constatant que aquesta situació s’ha vist agreujada pel confinament de la comarca del Segrià i la Noguera aquest passat mes de juliol, la improvisació en la presa de decisions, el desconeixement per part del Govern dels nostres municipis i la mala imatge que s’està transmeten del nostre territori, neix la Plataforma #LleidaExisteix

#LleidaExisteix és un projecte obert a la ciutadania que vol sumar totes aquelles persones i col·lectius que s’hi vulguin adherir per aturar els greuges comparatius envers a la resta de Catalunya i  d’Espanya, greuge que patim a la nostra demarcació històricament, i que han estat latents en els darrers temps per la nefasta gestió del Govern de la Generalitat amb el confinament de Lleida, pobles del Segrià i la Noguera.

 #LleidaExisteix reivindica i exigeix que la resta de Catalunya i els seus polítics prenguin consciència de que Catalunya no acaba a la Panadella.

#LleidaExisteix vol captar la voluntat i el talent d’arreu del territori per actuar com a lobby territorial i liderar el projecte que ha de fer de Lleida la capital de Catalunya.

Demanem respecte envers al nostre territori, la nostra història, la nostra gent i el model socioeconòmic, amb una activitat i economia diversificada, ric i amb potencialitats diverses.

Som una terra acollidora, productiva, solidària, treballadora, progressista i excel·lent en situació geoestratègica.

Volem unitat d’acció i professionalitat de les administracions en la presa de decisions. Que coneguin i trepitgin el territori per poder fer accions coherents amb les nostres particularitats.

Prou centralisme! No volem que les decisions que afecten directament al nostre territori i a la nostra gent es prenguin des d’un despatx a Barcelona.

Exigim que s’escolti a la societat civil, als empresaris i empresàries, a les i els autònoms, a les associacions, als i les mestres i a tots els i les professionals que fan que cada dia LLEIDA EXISTEIXI.

Reivindiquem transparència i una autoritat clara en la presa de decisions, mirant pel bé de Lleida i la seva gent.

No ens aturarem fins posar a Lleida en el centre de les decisions trencant amb l’oblit dels darrers 10 anys.

Cal sumar perquè el treball dels nostres avis i àvies, els nostres pares i mares sigui valorat i respectat com es mereixen. Els i lleidatanes ens sentim orgullosos i orgulloses de les nostres Terres de Ponent.

Cal treballar tots plegats perquè els nostres fills i filles tinguin les mateixes oportunitats que la resta de Catalunya.

Tots i totes sentim Lleida al cor i el millor encara ha d‘arribar.

Entre tots i totes aconseguirem que les terres de Ponent que tant estimem siguin un referent per la resta del país.

Entre tots i totes FEM-HO POSSIBLE!!!  #LleidaExisteix

 

Fitxers adjunts: