Comarques de Lleida

“Mollerussa ha de tornar a ser una ciutat de referència per la comarca i per la província"

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’acte de presentació de la candidatura i programa de Mollerussa ha comptat amb la participació de la diputada del PSC per Lleida, Pirineu i Aran, Montse Mínguez

El candidat a l’alcaldia de Mollerussa, Joel Bastons, ha destacat que “la nostra ciutat ha de tornar a ser referent per la comarca però també per la província; hem de recuperar l’activitat econòmica i social que els darrers governs de Convergència han frenat”. En aquest sentit, ha dit, “Mollerussa ha passat de ser el referent industrial, comercial i d’activitats d’oci que era durant el mandat socialista a l’estancament al que ens han portat l’actual ajuntament”.

Bastons ha explicat aquest dijous les principals propostes del programa electoral socialista per als propers quatre anys, que passen per “una Cambra de Comerç i Indústria per Mollerussa i la comarca, fomentar i donar suport a les pimes, així com l’emprenedoria i endegar amb urgència un pla estratègic i econòmic per Mollerussa”. El candidat socialista també ha explicat que “la ciutat no avançarà sinó revertim també la retallada i davallada de la qualitat dels serveis” i ha concretat mesures com “ampliar el CAP, crear un servei d’atenció domiciliària per la gent gran, augmentar places de residència o reactivar el Consell Escolar Municipal, entre altres”.

A l’acte d’aquest dijous hi ha participat la diputada del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés. Montse Mínguez ha fet una crida a “la màxima participació en les eleccions d’aquest diumenge, tant per elegir els i les nostres alcaldes i alcaldesses per als pròxims anys com per als que han de ser els nostres representants a Europa”. Mínguez ha destacat que “l’amenaça d’una dreta extrema, populista i totalitària existeix, i a Catalunya i a Espanya hem de donar una nova lliçó, com ho vam fer a les passades eleccions generals, votant socialistes com a garantia de justícia social i defensa dels drets de totes i tots”.

D’altra banda, aquest dijous van tenir lloc també els actes electorals d’Alpicat, Almacelles i Benavent de Segrià.

Paraules clau: