Comarques de Lleida

Els socialistes defensarem els interessos pressupostaris territorials

  • Montse Mínguez
  • Actualitzat:
  • Creat:

El Congrés dels Diputats aprova la senda d'estabilitat pressupostària que fixaran les bases per l'elaboració dels Pressupostos Generals de l'Estat 2020

La diputada del PSC al Congrés i portaveu de pressupostos, Montse Mínguez, ha mostrat la seva satisfacció "pel vot favorable als objectius d'estabilitat pressupostaria i també de deute públic", que ha tingut lloc avui al Congrés dels Diputats.

Mínguez ha explicat que "aquests nous objectius d'estabilitat posaran les bases per l'elaboració dels Pressupostos Generals de l'Estat pel 2020". "Uns comptes públics que inclouran els compromisos del govern de fer més fort l'estat de benestar, recuperar els drets i al mateix temps respectar les regles fiscals que ens marquen des d'Europa", ha subratllat la diputada del PSC al Congrés.

Així mateix, Mínguez ha remarcat que "des del Govern de l'Estat i des del PSC defensarem els interessos pressupostaris territorials". "Per això avui remarquem la nostra satisfacció en aquesta votació tan important", ha conclòs.

Paraules clau: