Comarques de Lleida

"Obrim una nova etapa"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Article d'Òscar Ordeig, Primer Secretari del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran.

Celebrem, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. Aquesta, però, ens ofereix l’oportunitat de repensar i posar en comú les prioritats de la ciutadania. Després de quasi 2 anys de combat al covid-19, hem iniciat la recuperació econòmica i social als efectes de la pandèmia. Aquest procés, però, ha de ser també l’oportunitat per sortir més forts i cohesionats d’aquesta crisi, impulsant projectes tractors que modernitzin el nostre teixit productiu i enfortint els serveis públics i les inversions que posin el focus en lluita contra les desigualtats.

La societat catalana pot començar a mirar endavant, però aquest camí ha d’estar acompanyat d’una política que deixi també enrere un període nefast d’enfrontament i bloqueig. Si bé s’ha iniciat el diàleg entre govern, cal que es produeixi també Catalunya endins, entre els seus agents socials i polítics i entre la mateixa ciutadania.

És hora de tornar a tenir horitzons col·lectius, de donar forma política als anhels, afanys i esperances que podem i volem compartir. És hora d’obrir una nova etapa per a Catalunya i la seva ciutadania. Bona Diada a tothom!!!

Paraules clau: