Comarques de Lleida

Ordeig presenta més del doble d’avals necessaris a 1r Secretari del PSC Comarques de Lleida

  • Actualitzat:
  • Creat:

El 10è Congrés de la Federació, que se celebrarà el 7 de març, haurà de ratificar el càrrec

El candidat a Primer Secretari del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha presentat aquest dilluns els avals per a la seva reelecció al capdavant de la Federació. En total, Ordeig ha presentat un total de 337 avals, més del doble del que el reglament d’eleccions primàries per l’elecció del Primer Secretari requeria i el que suposa més del 40% de la militància.

En aquest sentit, Òscar Ordeig ha volgut agrair la confiança dels i les militants que “amb la seva signatura m’incentiven encara més, si cap, a seguir treballant durant els propers anys per fer del PSC la primera força política a les comarques de Lleida i del Pirineu”.

Ordeig, que va ser elegit Primer Secretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, el Pirineu i l’Aran al Congrés de 2016 i és diputat al Parlament des de 2014, haurà de ser ratificat en el proper Congrés, que se celebrarà a Lleida el proper 7 de març.

“La defensa del nostre territori, d’aquesta Catalunya buidada que ha estat excessivament castigada pels governs de Convergència i els seus successors, així com del sector agroalimentari, són les principals qüestions que marcaran el proper Congrés i l’acció política dels propers anys”, ha sentenciat.

Paraules clau: