Comarques de Lleida

Ordeig: “Reivindiquem una nova etapa de totes i tots on Lleida, Pirineu i Aran té molt a dir”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, l’Agrupació de Lleida i la JSC Terres de Ponent han celebrat la Diada Nacional amb la tradicional ofrena a la Seu Vella

El Primer Secretari del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha reivindicat avui “obrir una nova etapa a Catalunya, necessària avui més que mai econòmicament i també socialment pels estralls de la pandèmia i també pel bloqueig i enfrontaments que porta la política catalana en els últims anys”. Ordeig, que ha participat avui en la tradicional ofrena floral a la Seu Vella de Lleida en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, ha fet una crida a totes les forces polítiques a “deixar enrere les diferències per obrir aquesta nova etapa que tanta falta ens fa després d’aquests dos anys de dura crisi sanitària, econòmica i social provocada per la Covid” i ha afirmat que “Lleida, Pirineu i Aran té molt a dir; un territori molt extens, molt ric, molt divers i que pot aportar molt a aquesta nova etapa de Catalunya”.

Finalment, ha conclòs, “seria bo iniciar aquest nou període celebrant una Diada de totes i tots, aquesta és la Diada de tots els catalans i catalanes que viuen i treballen a Catalunya sense exclusions. Aquest dia ha de servir per unir-nos, trobar projectes compartits, rellançar l’economia i la societat amb un projecte comú de país”.

Per la seva banda, el Primer Secretari de l’Agrupació de Lleida, Fèlix Larrosa, ha lamentat que “l’alcalde Pueyo ha pres la celebració de la Diada a tots els lleidatans i lleidatanes. Avui és 11 de Setembre i no hi ha cap acte de celebració institucional a la segona capital de Catalunya”.

Així mateix, el cap de l’oposició a la Paeria ha demanat a l’equip de govern “que governi pensant en tots els lleidatans i lleidatanes i que es posin a treballar de debò treure la ciutat de la foscor en la que l’han situat, no només perquè no funcionen les faroles sinó també per la falta d’il·lusió i de projectes” i ha conclòs que “davant aquesta falta de rigor i ambició, és bo que hi hagi un partit com el PSC que és alternativa, que en 18 mesos tindrà la responsabilitat de governar aquesta ciutat i tirar endavant projectes que o bé estan al calaix o que simplement són nous perquè ara no n’hi ha”.

Paraules clau: