Comarques de Lleida

Cada vot és decisiu per fer que el 10 de novembre tinguem una Espanya de dretes o de drets

  • Montse Mínguez
  • Actualizado:
  • Creado:

La cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés ha visitat avui el mercat de Torrefarrera

La cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran, Montse Mínguez, ha afirmat que “a aquelles persones que avui encara no saben si votar o no o a qui, els volem dir que cada vot és decisiu per fer que el 10 de novembre tinguem una Espanya de dretes o una Espanya de drets”. Mínguez ha fet referència així a les darreres enquestes que “diuen que el Partit Socialista guanyarà aquestes eleccions a Espanya i que pot guanyar-les també a Catalunya. Però també diuen que hi ha 2 milions de persones que encara no saben si votaran o a qui votar”.

Des del mercat de Torrefarrera, la candidata socialista ha fet una crida a que “aquest vot és decisiu per decidir si  el president és Pedro Sáchez o Pablo Casado, amb Abascal de vicepresident” i ha reiterat que “necessitem un govern progressista per avançar en justícia social i en convivència i fer front als reptes que tenim per davant”.

Mínguez ha estat acompanyada per militants, alcaldes i regidors de Torrefarrera i municipis veïns del Segrià. En aquest sentit, Mínguez ha recordat que “les infraestructures a la província de Lleida han estat abandonades pel PP” i ha afegit que “des de que els socialistes hem accedit al Govern hem donat impuls a la tasca de generar les infraestructures que requereix el territori”.

Ficheros adjuntos:

Palabras clave: