Comarques de Lleida

Compromís x Sarroca de Lleida presenta la seva candidatura i programa en un acte amb els veïns

  • Actualizado:
  • Creado:

La candidata a l’alcaldia, Núria Esteve, ha destacat propostes com la construcció d’una rotonda d’accés al poble o un centre de dia per persones dependents i majors de 65 anys

Compromís x Sarroca de Lleida ha presentat aquest diumenge la seva candidatura i el contingut del seu programa electoral en un acte amb els veïns i veïnes del municipi. La candidata a l’alcaldia, Núria Esteve, ha posat de relleu que “conformem aquesta candidatura un equip de persones amb il·lusió i noves iniciatives sobre les qüestions educatives, culturals, d’urbanisme, serveis socials i sanitat, agricultura, etcètera” i ha afegit que “personalment, encapçalo aquesta candidatura amb l’esperit de servir el poble que porto al cor i estimo”.

Esteve ha explicat i debatut els diferents punts de programa amb els veïns i veïnes de Sarroca. Un programa que recull, entre altres mesures, “la construcció d’una rotonda d’accés al poble per evitar accidents, potenciar l’Escola Bressol, la creació d’una regidoria de la Dona o iniciar el procés per fer possible un Centre de dia per a persones dependents i majors de 65 anys”.

Palabras clave: