Comarques de Lleida

Deu municipis de Lleida tindran caixers automàtics de Correus en els pròxims tres anys

  • Actualizado:
  • Creado:

Les localitats que se’n beneficiaran seran Alcarràs, Balaguer, les Borges Blanques, Cervera, Lleida, Mollerussa, la Seu d’Urgell, Solsona, Tàrrega i Vielha

Un total de 10 municipis de la demarcació de Lleida disposaran de caixers automàtics que instal·larà Correus a partir de 2022 fins 2025. Correus ha concretat els pobles i ciutats que es beneficiaran d’aquest servei, que en el cas de la província es tracta de: Alcarràs, Balaguer, les Borges Blanques, Cervera, Lleida, Mollerussa, la Seu d’Urgell, Solsona, Tàrrega i Vielha.

La diputada del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran al Congrés, Montse Mínguez, ha destacat que “la elecció d’aquests deu municipis respon a les necessitats analitzades per Correus, en funció del dèficit detectat d’aquest servei bàsic per a moltes persones, sobretot gent gran”.

Mínguez ha posat en valor que “aquest és un pas més en les polítiques de repte demogràfic i el desenvolupament econòmic, sent un instrument molt útil en la lluita contra l’exclusió financera a zones rurals del país”.

De moment, ha apuntat Mínguez, “s’han concretat aquests deu pobles i ciutats de la demarcació, faltaran encara per concretar altres localitats, fins a 300, d’entre 500 i 3.000 habitants”.

 

Palabras clave: