Comarques de Lleida

El PSC d’Alfarràs denuncia la tallada i abandó d’oms a una urbanització del municipi

  • Actualizado:
  • Creado:

Kléber Esteve ha lamentat que l’actual govern rebutgés la proposta socialista per fer una canonada per evitar inundacions pluvials

El Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament d’Alfarràs denuncia que “l’Ajuntament hagi tallat i abandonat, des de fa quasi un mes, els oms que es trobaven darrera de les cases del carrer Nou, sense cap criteri ambiental ni cap informe tècnic”.

El portaveu del Grup, Kléber Esteve, ha criticat que “el nou equip de govern ha actuat de manera premeditada i desorganitzada talant els arbres que ocupaven una filera de fins a 300 metres i deixant-los al carrer”. Esteve ha explicat que “és cert que els veïns i veïnes del carrer s’havien queixat pel fet que quan plovia molt les aigües penetraven i inundaven els patis interns de les vivendes, però no hi ha cap informe que demostri la relació entre les inundacions i la presència dels arbres”. Davant d’aquesta problemàtica, ha dit, “des del PSC vam presentar la proposta de construir-hi una canonada de drenatge per donar sortida a aquestes aigües, amb un pressupost de 40.000 euros, el que hagués evitat el desastre que ha dut a terme l’actual equip de govern”.

Esteve ha lamentat que “el govern actual tombés aquesta proposta a inicis d’any pel que no s’ha pogut fer una obra que hagués posat solució al problema per aquests veïns cada cop que plou”.