Comarques de Lleida

El PSC de Mollerussa reclama l’execució del pressupost per manteniment i obres de carrers

  • Actualizado:
  • Creado:

El portaveu del grup municipal, Joel Bastons, critica que “mentre la ciutat presenta un estat deplorable, el govern inclús retalla la partida per obra nova”

El PSC de Mollerussa reclama a l’equip de govern que “executi urgentment el pressupost, aprovat l’any passat, per al manteniment i reparacions de carrers, voreres i camins”. El portaveu del grup municipal, Joel Bastons, ha especificat que “a data d’avui, dels 50.000 euros que estaven destinats a aquesta partida, l’equip de govern només n’ha executat 10.000, mentre el carrers i voreres presenten cada dia més clots i esquerdes, amb el perill que això suposa per als vianants”.

A més, Bastons ha criticat que “una altra partida, també de 50.000 euros, que s’havia de destinar a obra nova de carrers, es troba intacta; el govern ha executat zero euros, però a més, en el darrer ple, l’Alcalde va decidir modificar-la i restar-ne 15.000 per altres qüestions”.

El portaveu del PSC a la capital del Pla d’Urgell ha advertit que “de seguir així, Mollerussa deixarà de ser la capital del Pla de referència per ser una vila medieval. Tenir cura de les persones i de les seves necessitats passa també perquè els veïns i veïnes de Mollerussa tinguin uns carrers i vials accessibles i en bon estat”.

Palabras clave: