Comarques de Lleida

La única possibilitat de desbloqueig és un Govern fort del Partit Socialista

  • Manel Cruz
  • Actualizado:
  • Creado:

Manel Cruz i Montse Mínguez han visitat la Fundació Ilersis i s’han trobat amb representats del teixit associatiu i militants del PSC a Lleida

El president del Senat i candidat del PSC a la Cambra Alta, Manel Cruz, ha afirmat avui a Lleida que “la única possibilitat de desbloqueig és un Govern el més fort possible del Partit Socialista i això passa per una participació important el diumenge, ja que ens hi juguem molt”. Cruz ha recordat que “alguns han insistit durant aquesta campanya de que aquesta repetició electoral és responsabilitat precisament del partit que va guanyar les eleccions, però la realitat és que s’han repetit perquè altres partits van bloquejar la possibilitat de formar govern”.

Pel que fa a la situació a Catalunya, Cruz ha apuntat que “la solució passa pel diàleg i perquè en aquest diàleg no es posin per davant les reivindicacions màximes de cap part. Un diàleg en que una de les parts posa per davant la independència és un diàleg que no pot anar bé”. Finalment, pel que fa als possibles resultats, el candidat socialista ha assegurat que “les enquestes ens diuen que els protagonistes no seran els mateixos, i això ha de portar als que van bloquejar a fer una reflexió”.

Per la seva banda, la diputada i candidata del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés, Montse Mínguez, ha fet una crida “a la màxima participació dels lleidatans i lleidatanes en les eleccions de diumenge i que votin al PSC perquè diumenge es tria entre Pedro Sánchez o Pablo Casado com a President, però  amb la gran diferència que Casado necessita sí o sí els vots de Vox per governar”. En aquest sentit, ha dit, “el vot als socialistes val per dos: per tenir un govern de progrés que se centra en les persones i també per dir no a la ultradreta i posar fre a un possible tripartit de les trillizas que són Rivera, Casado i Abascal”.

Mínguez ha destacat que “és important que Lleida mantingui l’escó socialista perquè som la única veu no independentista i progressista que ara mateix representa la província. No tota Catalunya ni Lleida és independentista i per això cal totes a aquelles persones silencioses i que han callat durant molt temps diumenge facin un vot clar i en veu alta al progrés i a Pedro Sánchez”.

Manel Cruz i Montse Mínguez s’han trobat amb representats del teixit associatiu i militants socialistes de Lleida i han visitat avui les instal·lacions d’Ilersis.

Durant la visita, han posat de manifest la “gran tasca que desenvolupa la Fundació d’integració laboral i social de persones amb discapacitat psíquica o persones en risc d’exclusió social”. Cruz i Mínguez han recordat que “entre les moltes fites i mesures socials del Govern socialista està la d’assolir que aquestes persones pugin votar, el que suposa que més de 100.000 persones del nostre país es beneficien també d’una major equiparació en els seus drets i llibertats”.

Palabras clave: