Comarques de Lleida

Mínguez: “Em deixaré la pell com a diputada per defensar els interessos de Lleida, Pirineu i A

  • Actualizado:
  • Creado:

El PSC de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran recupera l’escó a Madrid “perquè hem sabut transmetre la necessitat de recuperar l’estat del benestar”

La cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés de diputats, Montse Mínguez, ha assolit l’escó de Diputada provincial després de la victòria dels socialistes al conjunt de l’Estat.

La candidata ha assenyalat la satisfacció de tota la militància de Ponent de “veure a Pedro Sánchez com a President després de guanyar les eleccions”, ja que, continua Mínguez, “és qui ha demostrat tenir propostes que beneficien al conjunt de la ciutadania”.

Mínguez ha afirmat que “hem sabut transmetre el nostre missatge: la necessitat de diàleg, convivència i treballar per l’equilibri territorial”. En aquest sentit, la candidata ha explicat que durant la campanya han fet més de 2.700 kilòmetres “explicant les nostres propostes de país per avançar en la justícia social, la igualtat d’oportunitats i la dignitat de tot el territori”.

Amb la recuperació de l’escó socialista, Montse Mínguez considera que “és un orgull i em deixaré la pell per tots els ciutadans i ciutadanes que m’han donat la confiança perquè lluiti a Madrid per conquesta dels nostres drets. Vivim en un territori molt ampli i amb unes característiques molt concretes i les necessitats i anhels mereixen ser defensats”

Palabras clave: