Comarques de Lleida

Queda menys d’una setmana per decidir si avancem o retrocedim per la dreta

  • Montse Mínguez
  • Actualizado:
  • Creado:

La candidata del PSC per Lleida al Congrés, Montse Mínguez, ha recordat avui que “gràcies al Govern de Sánchez,600 persones majors de 52 anys de Lleida han recuperat l’atur”

La diputada i candidata del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés, Montse Mínguez, ha afirmat avui que “iniciem una setmana decisiva per als propers quatre anys; queda menys d’una setmana per decidir si avancem en prestacions i drets o retrocedim per la dreta”. Des de Tàrrega, Mínguez ha fet una crida a “fer un esforç entre totes i tots per a que el proper diumenge hi hagi la màxima participació, sobretot de les persones que s’hi juguen molt, com mantenir o perdre la prestació de l’atur”.

En aquest sentit, Mínguez ha recordat que “a l’hora d’elegir la papereta, recordem que gràcies al Govern de Pedro Sánchez les persones majors de 52 anys, fins a 600 a la província de Lleida, han recuperat la prestació per aturats”. “La lluita contra les desigualtats i per una vida digna i amb oportunitats per a tothom ha estat i és l’eix central de l’acció de Govern socialista. Així ho ha demostrat el darrer executiu i així serà a partir del 10 de novembre si la ciutadania ens dóna confiança de manera contundent”, ha afegit.

Finalment, Montse Mínguez ha advertit que “tot allò en que hem pogut avançar en els darrers mesos no ens ho hauríem de deixar perdre a mans del PP i Vox”.

Palabras clave: