Comarques de Lleida

“Si vols una solució,un país que il·lusiona,mira al futur i inclou a tothom,vota Pedro Sánchez"

  • Actualizado:
  • Creado:

La cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés ha encarat avui el darrer dia de la campanya fent una crida al vot que aturi la dreta i el bloqueig

La cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran, Montse Mínguez, ha apuntat avui que “qui vulgui abolir l’estat de les autonomies, renunciar als drets i llibertat, continuar amb les retallades i en definitiva retrocedir, pot votar qualsevol partit de la dreta o la ultradreta”. A més, ha dit, “qui vol continuar encallat en la política del bloqueig, de la confrontació i de la guerra de banderes, te la opció de votar qualsevol dels partits independentistes”.

“Però si creus que hi pot haver una solució, si creus en país que il·lusiona, que mira endavant i cap al futur, que inclogui a tothom i avanci en les conquestes socials, la opció és Pedro Sánchez”, ha afirmat Mínguez, que ha recordat que “el 1 de juny vam començar a caminar, i d’això es tracta, d’avançar, ni retrocedir no bloquejar”.

Mínguez ha encarat el darrer dia de la campanya electoral amb un missatge clar i fent una crida “al vot que aturi la dreta i el bloqueig”. En aquest sentit, la candidata socialista ha defensat que “els i les socialistes defensem la necessitat de modernitzar i actualitzar la Constitució, així com el pacte social i polític que el va fer possible. Aquesta reforma passa per remodelar també el Senat per tal de convertir-lo en una cambra d’autèntica representació territorial” i ha afegit que “el proper diumenge ens juguem la continuïtat d’un govern progressista i dialogant o un govern que sumi les tres dretes reaccionàries i centralistes; no podem permetre que les institucions siguin segrestades per la dreta i la seva manera de fer política basada en la confrontació i la manca de diàleg”. Així doncs, ha conclòs, “necessitem un Congrés fort, de majoria socialista, però també una majoria al Senat, per recuperar aquesta representació territorial que ens ha de beneficiar no només a Catalunya, també a Lleida, el Pirineu i l’Aran”.

Palabras clave: