Comarques de Lleida

El PSC de Lleida, Pirineu i Aran posa en valor l’augment de representació al territori

  • Actualitzat:
  • Creat:

La Federació celebra els bons resultats obtinguts a la Valh d’Aran, on UA recupera el Conselh Generau després de 8 anys

El PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran posa en valor “l’augment de la presència de grups municipals socialistes i, per tant, de la representació arreu del territori durant els propers quatre anys”. En relació als resultats de les eleccions municipals d’aquest diumenge, el Primer Secretari de la Federació, Òscar Ordeig, ha destacat “els bons resultats obtinguts a la Valh d’Aran, on Unitat d’Aran ha obtingut una ampla majoria a bona part dels ajuntaments i recupera el Conselh Generau, després de vuit anys”.

A la resta de territori, Ordeig ha apuntat que “el PSC ha mantingut o inclús millorat els resultats a les capitals de comarca, malgrat en alguns casos això no hagi suposat sumar una regidoria tot i haver sumat vots” i ha afegit que “tant en els municipis en que hem guanyat com en els que no, els i les socialistes oferim mà estesa a aquelles forces disposades a treballar pel progrés dels pobles i la ciutadania”.

El PSC ha estat la força més votada en els municipis de la Seu d’Urgell, Salàs de Pallars, Senterada, Tremp, Torre-serona, Montornés de Segarra, i Unitat d’Aran ho ha estat a Es Bòrdes, Bossòst, Canejan, Les, Vielha e Mijaran i Vilamós.

Òscar Ordeig ha apuntat que “els resultats de la ciutat de Lleida dibuixen un nou escenari en el que, tal i com va dir ahir el candidat a l’alcaldia, suposarà un pas a l’oposició que s’exercirà de manera ferma però també de forma constructiva, pensant, com fem arreu els socialistes, en la ciutadania”.